ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! Οι γκάφες της ΕΛ.ΑΣ. με τον Ρουβίκωνα στο τουρκικό προξενείο -Τους έχασαν μέσα από τα μάτια τους και μετά συνέλαβαν λάθος άτομα..!!

Οπως φαίνεται από το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα τα μέλη του Ρουβίκωνα πήγαν με αστικό λεωφορείο ως το τουρκικό προξενείο στο Ψυχικό και παρά τα υποτιθέμενα έξτρα μέτρα που έχουν ληφθεί λόγω των συνεχών απειλών, έφθασαν ως εκεί ανενόχλητοι. Πέρασαν μάλιστα μπροστά από τους αστυνομικούς, επίσης ανενόχλητοι, πλησίασαν στην πύλη και πέταξαν τις μπογιές.

Ακολούθως έφυγαν ξανά με αστικό λεωφορείο, με τους αστυνομικούς που βρίσκονταν εκεί να μην προλαβαίνουν ξανά να τους συλλάβουν.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. Ακολούθως, έκαναν τέσσερις προσαγωγές έξω από γνωστό ξενοδοχείο στη Λεωφόρο Κηφισίας για να αποδειχθεί λίγο αργότερα ότι τα άτομα αυτά δεν είχαν καμία απολύτως σχέση με τον Ρουβίκωνα και την επίθεση.

Το συμβάν προκάλεσε εκ νέου την οργή του αναπληρωτή υπουργού προστασίας του πολίτη, Νικου Τόσκα, ως προς τους χειρισμούς των αστυνομικών και την ελλιπή αστυνόμευση, καθώς εκδόθηκε αστραπιαία ανακοίνωση. «Η ρίψη χρωμάτων, σήμερα το απόγευμα στο Τουρκικό Προξενείο, στο Ψυχικό, αποτελεί μία ενέργεια απαράδεκτη. Η Ελληνική Αστυνομία διεξάγει έρευνες, ώστε οι δράστες να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη», ανάφερε χαρακτηριστικά το υπουργείο προστασίας του Πολίτη σε ανακοίνωση του.

Σημειωτέον δε ότι είναι η τέταρτη φορά τους τελευταίους μήνες που αντιεξουσιαστές επιλέγουν στόχους τουρκικού ενδιαφέροντος με σκοπό τη διαμαρτυρία για το Αφρίν.

Πηγή: makeleio.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις