ΕΠΟ – FIFA: Αλλαγές και τελικός Κυπέλλου κρίνουν το ποδοσφαιρικό Grexit..!!

Απ’ την μεριά της όμως, η αντιπροσωπεία της FIFA ζήτησε μια σειρά αλλαγών, προκειμένου να… εξαφανιστεί ο “εφιάλτης” του Grexit.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν, οι εκπρόσωποι της Επιτροπής Ομοσπονδιών της FIFA θέλουν να υπάρξει άλλη μια προσθήκη ξένου διαιτητή στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, ο οποίος θα γίνει το… δεξί χέρι του Βίτορ Μέλο Περέιρα.

Ακόμα, ζητήθηκε η επιτάχυνση στις διαδικασίες απονομής δικαιοσύνης, παραπομπή των παραγόντων και των εκπροσώπων των ομάδων στα πειθαρχικά όργανα για δημόσιες δυσμενείς κρίσεις, αλλά και ένα νέο θεσμικό πλαίσιο για τα χειραγωγημένα παιχνίδια.

Κρίνονται πολλά στον τελικό Κυπέλλου

Η πλευρά του Βαγγέλη Γραμμένου υποσχέθηκε ότι οι αλλαγές θα γίνουν μέχρι το τέλος Ιουνίου, ενώ υπάρχει η αισιοδοξία πως αν υλοποιηθούν όλα τα παραπάνω και δεν υπάρξουν παρατράγουδα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ (12 Μαΐου), τότε δεν θα υπάρξει ποδοσφαιρικό Grexit.

Να θυμίσουμε πως τον συγκεκριμένο αγώνα θα παρακολουθήσουν από κοντά εκπρόσωποι των διεθνών συνομοσπονδιών και μέλη της επιτροπής παρακολούθησης.

Σχετικές δημοσιεύσεις